23.02.2021 „Nejinovativnější společnost v Německu 2021" - Ewald Dörken AG patří k nim!

Pět hvězdiček v celkovém výsledku a dva body za důležitost patentu: Ewald Dörken AG, Herdecke, je velmi potěšen tímto hodnocením. Společnost byla označena jako vynikající inovátor v analýze „Německých nejinovativnějších společností 2021“ v odborném časopisu „Capital“ ve spolupráci s datovým a analytickým institutem Statistica GmbH.

Mezi nejinovativnější společnosti v zemi se může počítat 473 společností z 20 různých odvětví - od automobilového průmyslu přes finanční sektor až po sektor komunikací a komunikčních technologií. Ewald Dörken AG byl zařazen do kategorie „Výroba a zpracování hmot a stavebních materiálů“ mezi společnostmi do 1 000 zaměstnanců. Pro tuto studii bylo požádáno více než 3 200 inovačních odborníků, aby hodnotili společnosti ve svých odvětvích. Ústředními aspekty průzkumu byly inovační oblasti „Produkty a služby“, „Procesní inovace“ a „Firemní kultura“.

smallRetina 08:08:46 mediumAlias 08:08:46 large 08:08:46 xlarge 08:08:46

Kromě celkového výsledku studie ukazuje jako další indikátor také průměrnou technologickou relevanci patentového portfolia (ve zkratce: relevance patentu). Vychází z toho, jak často jsou patenty citovány v jiných patentech, které jsou srovnávány určitými faktory. Tyto dodatečné informace od mezinárodně přední analytické společnosti PatentSight jsou k dispozici také pro společnost Ewald Dörken AG, která byla jako společnost s technologicky relevantním patentovým portfoliem klasifikována jako obzvláště relevantní se dvěma body.

„Máme velikou radost z tohoto vynikajícího hodnocení - zejména v dobách Corony,“ řekl člen představenstva DÖRKEN Thorsten Koch. "Je to odměna za kulturu inovací, kterou vědomě pěstujeme a žijeme na všech úrovních." A znovu nás povzbuzuje k dalšímu rozšiřování našich odborných znalostí a posiluje naše odhodlání, odvahu i důvěru, a to i za současných obtížných podmínek. “

Další podrobnosti o analýze naleznete na

www.capital.de/innovativste-unternehmen-2021.