DELTA-MSD system
Bespaar tijd op de werf!

Snel, efficiënt en gemakkelijk te plaatsen!

1
NIEUW: DELTA®-PENTAXX
Onzichtbaar en toch invloedrijk

Laat UV-straling uw dak niet vernielen!

2
# C O L O R

Geef kleur aan je gevel!

3

Hoogwaardige bouwfolies voor dak, kelder en gevel

Al 125 jaar lang staat DELTA® garant voor hoogwaardige producten, een betrouwbare service en een doorgedreven inzet op innovatie. We zijn dan ook trots om vandaag tot de marktleiders te behoren op het gebied van bouwtechnische folies en systeemoplossingen voor alle toepassingen.  

Bent u op zoek naar een dampscherm, onderdakfolie of gevelfolie? Alle DELTA®-producten worden gekenmerkt door vooruitstrevende technologie en hun hoogwaardige afwerking. 

DELTA®: uw expert in technische bouwfolie

Als je kiest voor een bouwfolie van DELTA® ontvangt u een beproefde en structureel degelijke oplossing voor een brede waaier aan toepassingen. Van dampschermen en horizontale drainagesystemen voor groen- en platte daken, over keldertoepassingen en gevelbescherming, u vindt steeds wat u zoekt in ons assortiment. In samenwerking met vakmensen en architecten zorgen we ervoor dat u steeds de beste oplossing ontvangt, op maat van uw bouwproject.  

DELTA
The strong brand of DÖRKEN
 

Een complete oplossing voor uw dak

DELTA® producten zijn toepasbaar in elk bouwproject en door de jaren heen hebben onze systemen zich bewezen. Ontdek hier een compleet systeem om uw dak snel, betaalbaar en efficiënt naar een hoger niveau te tillen. Dankzij onze innovatieve technologieën: 

  • verhinderen lucht- en dampschermen, aan de binnenzijde, dat vocht binnendringt in de isolatie
  • zorgt een luchtdichte verkleving van de overlappingen voor permanente energiebesparingen
  • zorgt het onderdakfolie, aan de buitenkant, ervoor dat de isolatie en de constructie niet nat worden door sneeuw of regen 

Weet u niet zeker welke producten u nodig heeft voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Geen probleem: onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!

Dörken GmbH & Co. KG
 
 

Dörken Benelux nv
Brusselsesteenweg 526/10
B-1731 Zellik (Asse)
België

Tel          02 466 02 75
E-Mail    info@doerken.be

Dörken Wereldwijd

Dörken Worldwide

Social Media

 
 

© Dörken Benelux · Lid van de DÖRKENGROUP · DELTA® is een gedeponeerd handelsmerk van Ewald Dörken AG, Herdecke, Duitsland.

Profi-ChatBaufragen.de