Az építtető, a kivitelező, a tervező és a kereskedő kompetens partnere.

Kompetenter Partner für Bauherren, Handwerker, Planer und Handel Aki sokat tud, sok problémát megold. Aki még többet tud, még több problémát meg tud oldani. Ezen elv alapján intenzív kapcsolatot ápolnak a Dörken GmbH & CO. KG munkatársai a partnereikkel.

Az építtetőkkel, kivitelezőkkel, tervezőkkel és szakkereskedők képviselőivel váltott állandó vélemény- és tapasztalatcsere alapján a termékpalettát folyamatosan bővítik, a termékeket fejlesztik, optimalizálják. A Dörkennél ugyanis a vevő áll a középpontban: mindennapi feladatunk a vevő kívánságait, céljait rugalmasan, egyénre szabottan, a lehető legnagyobb gondossággal megvalósítani. Ennek az eredménye a rendszeres termékfejlesztés, vagy továbbfejlesztés, amelyek a problémák megoldásában bizonyítanak, és amelyek mindenekelőtt az alábbi 3 pontban foglalhatók össze:

- felhasználás biztonság
- felhasználóbarát
- hosszú élettartam

De a Dörkennél dolgozók nem elégszenek meg azzal, hogy csúcsminőségű és innovatív terméket a megfelelő időben a megfelelő helyre szállítanak. Aktív, nemzetközi marketing és sokoldalú szervízszolgáltatás övezi a széleskörű termékválasztékot. A vevő számára olyan helyzetet kell teremteni, hogy telephelyén sikeresen helytálljon.A DELTA® az Ewald Dörken AG bejegyzett védjegye.
Die Philosophie von Dörken
Dörken Gmbh & Co. KG Dörken Gmbh & Co. KG