Vertrouw in DELTA® technische bouwfolies, een onmisbaar onderdeel bij geventileerde gevelconstructies

Waterdicht - Dampopen  - Hoge weerstand 

Nieuwe ontwikkelingen in gevelconstructies vinden steeds meer hun weg naar industriële en residentiële bouwprojecten. Of er nu wordt geopteerd voor geventileerde of niet-geventileerde bekleding in hout, metaal, glas of polycarbonaat, belangrijk is dat de onderliggende isolatie en structuur voldoende beschermd zijn. Zo wordt energieverlies, schade en kosten vermeden op lange termijn.  

Om de aantrekkelijkheid van de gevel te verhogen opteren architecten en ontwikkelaars vaak voor gevelbekleding met speciale open structuren en profielen. Afhankelijk van de oplossing of gekozen profiel bevat de gevel dan brede of smalle open voegen. Dit heeft echter wel een impact op de onderliggende isolatielaag en constructie. De openingen zorgen namelijk voor een verhoogde blootstelling aan wind, regen en zonlicht. Om de goede werking van de thermische isolatie op lange termijn te garanderen is dus een waterdichte gevelfolie nodig.

Zowel voor industriële als residentiële toepassingen vindt u in ons productportfolio, de perfecte bescherming van de onderliggende gevelconstructie

Dörken GmbH & Co. KG
 
 

Dörken Benelux nv
Brusselsesteenweg 526/10
B-1731 Zellik (Asse)
België

Tel          02 466 02 75
E-Mail    info@doerken.be

Dörken Wereldwijd

Dörken Worldwide

Social Media

 
 

© Dörken Benelux · Lid van de DÖRKENGROUP · DELTA® is een gedeponeerd handelsmerk van Ewald Dörken AG, Herdecke, Duitsland.

Profi-ChatBaufragen.de