01.12.2020 DÖRKEN, "EN İYİ ÖĞRENME YERİ"

DÖRKEN, seçkin bir eğitim şirketi olarak ödül almaktan gurur duyuyor.

Ewald Dörken AG, Herdecke, Kasım 2020'de BEST PLACE TO LEARN® eğitim kalite ödülüne layık görüldü ve gençlerin mükemmel eğitim aldığı bir şirket olarak nitelendirildi. AUBI-plus GmbH tarafından geliştirilen ve verilen kalite onay ödülü, bilimsel olarak tanınan bir kalite modeline dayanır ve temsili sonuçlar temelinde eğitimin tüm önemli yönlerini analiz eder ve değerlendirir. Eğitmenler, kursiyerler ve eski stajyerler buna 360° geri bildirim yoluyla dahil olurlar. Bu ankette şirket, toplam 1.295 puan üzerinden 1.068'i elde ederek “iyi” notu aldı.

2020 Corona yılında, Dörken bünyesindeki eğitim merkezi, bazı kısıtlamalara rağmen devam etti. 16 yeni stajyer işe alındı ve kontenjanın tamamı dolduruldu. 2021 yılı için, ticari, endüstriyel-teknik ve bilimsel alanlarda 21 stajyere eğitim verilecek. Yüzyüze bilgilendirme günleri ve değerlendirme görüşmeleri mevcut salgın koşulları altında gerçekleştirilemeyecek. Bu yüzden, İnsan Kaynakları departmanı bu görüşmeleri dijital platforma taşıdı. Şirket, ilgilenen ebeveynleri, okul çocuklarını ve öğrencileri, personal@doerken.de adresinden kayıt olup erişim kodu alarak 8 Aralık'ta saat 16:30'da dijital açık güne katılmaya davet etti. Bu Zoom etkinliğinde, şirketin eğitmenleri ve kursiyerler, çeşitli eğitim mesleklerine pratik bir bakış açısı sağlayacak ve günlük çalışmaları hakkında rapor verdi.

Lys Vormann ayrıca 2021 yılı stajyer programı hakkında daha fazla bilgiyi personal@doerken.de adresinde yayımlıyor.

“EN İYİ ÖĞRENME YERİ” kalite onay ödülleri hakkında daha fazla bilgiye www.bestplacetolearn.de adresinden ulaşabilirsiniz.

Auszeichnung BEST PLACE TO LEARN