Het merk van de vakhandel voor kelder en dak.

Uitstekende producten, eersteklas know-how en excellente service: met dit omvangrijke pakket heeft Dörken GmbH & Co. KG zich in Europa een sterke marktpositie kunnen verwerven.

Firmengelände Dörken, Herdecke Onder de merknaam DELTA® worden sinds meer dan 40 jaar kwalitatieve hoogwaardige producten vervaardigd, die steeds een maximum aan zekerheid, betrouwbaarheid en energiebesparing bieden.

Daarachter staat een internationale onderneming met een team van zeer gemotiveerde mensen.

Dörken GmbH & Co. KG is een zelfstandige dochtervennootschap van Ewald Dörken AG en heeft ongeveer 270 medewerkers in dienst.

Tot het assortiment behoren dakfolies met systeemtoebehoren, grondmuurbescherming- afdichtings- en drainagesystemen, afdek- en steigerzeilen evenals tuinbouwfolies.

De in Herdecke geproduceerde bouwfoliën worden via de bouwmaterialenhandel op de markt gebracht. In het buitenland worden ze via dochterondernemingen in Zwitserland, Frankrijk, de Benelux, Italië, Hongarije, Tschechië en in Slowakije verdeeld. De canadese Dörken-dochter heeft een eigen productie-unit, die noppenbanen voor de Noord-Amerikaanse markt produceert. In andere landen werkt de onderneming grotendeels sedert vele jaren met importeurs. Het exportaandeel ligt nu bij 33 procent.

DELTA® is een gedeponeerd commercieel merk van de Ewald Dörken AG
Dörken GmbH & Co. KG
Dörken Gmbh & Co. KG Dörken Gmbh & Co. KG

Videos

Image Movie (DSL)

Image Movie (ISDN)