A minőség védjegye. A föld alá és az ég felé.

Firmengelände Dörken, Herdecke Kitűnő minőségű termékek, első osztályú know-how és megbízható szervíz: átfogó szolgáltatásokkal vált a Dörken GmbH & CO. KG az európai építőanyag-piac vezető vállalatává.

A DELTA® márkanév alatt már több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű termékeket, melyek
biztonságot, megbízhatóságot és energiamegtakarítást garantálnak.
A márkanév mögött egy nemzetközi vállalat magasan motivált emberekből álló csapata áll.

A Dörken GmbH & CO. KG az Ewald Dörken AG. önálló, 270 alkalmazottat foglalkoztató leányvállalata.

A termékpalettán tetőfóliák és rendszerelemeik, alapfalvédő-, szigetelő- és drénrendszerek, állvány- és takaróponyvák, mezőgazdasági- és tavifóliák találhatók.

A Herdeckében gyártott építőipari fóliák belföldön az építőanyag kereskedések és tetőfedő szakkereskedések által jutnak el a vevőkhöz; külföldön pedig leányvállalatok forgalmazzák.
Leányvállalataink külföldön, azaz Svájcban, Franciaországban, a Benelux - államokban, Olaszországban, Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is állnak az Önök rendelkezésére. A kanadai és török Dörken leányvállalatok saját dombornyomott lemez gyártókapacitással is rendelkeznek, s szolgálják ki az észak amerikai, a török és a velük szomszédos országok piacait.
Más országokban a vállalat más sok éves múltra visszatekinto kapcsolatot ápol kereskedo partnereivel.Az export részaránya jelenleg 36%-ot tesz ki.A DELTA® az Ewald Dörken AG bejegyzett védjegye.
Dörken GmbH & Co. KG
Dörken Gmbh & Co. KG Dörken Gmbh & Co. KG

Kisfilmek

Cégbemutató film (DSL)

Cégbemutató film (ISDN)