Közvetlen út a Dörken Kft-hez

Az idő rohamosan változik: soha ezelőtt nem volt ilyen sok reklám és ezzel együtt kommunikációra való lehetőség, mint most. Egy személyes beszélgetés azonban mindig hatékonyabb.

A Dörken Kft. munkatársai nem csak virtuálisan szeretnének Önnel kapcsolatba lépni: örülnénk, ha személyesen is megismerhetnénk Önt!

Címünk:
Dörken Kft.
H-1087 Budapest, Asztalos S. u. 12.
Telefon: +36 (1) 210-63-50
Telefax: +36 (1) 210-63-56
E-mail: doerken@doerken.hu

Megközelítés a Lágymányosi híd felől

A Könyves Kálmán körúton, majd a Hungária körúton egyenesen haladva, a Kőbányai úti felüljáró után forduljon balra, a Salgótarjáni útra. A Salgótarjáni út folytatása az Asztalos Sándor utca. Haladjon egyenesen a sínek mellett kb. 300 métert, majd forduljon be jobbra, a Dörken Kft. telephelyére.

Megközelítés az Örs Vezér tere felől

A Kerepesi úton haladjon egyenesen a Népstadion fele. Hajtson át egyenesen a Hungária körút-Kerepesi út kereszteződésen, majd forduljon balra, az Asztalos Sándor utcába. Haladjon egyenesen a sínek mellett kb. 700 métert, majd forduljon be balra, a Dörken Kft. telephelyére.

Megközelítés a Keleti pályaudvar felől
A Keleti pályaudvar irányából haladjon egyenesen a  Kerepesi úton, majd forduljon jobbra, az Asztalos Sándor utcába. Haladjon egyenesen a sínek mellett kb. 700 métert, majd forduljon be balra, a Dörken Kft. telephelyére.


A DELTA® az Ewald Dörken AG bejegyzett védjegye.
Der Contact zu Dörken
Dörken Gmbh & Co. KG Dörken Gmbh & Co. KG