DELTA-MS DRAIN - a költséghatékony drénlemez

A dombornyomott lemezeket régóta használják pincefalak szigetelésének védelmére. A Dörken legújabb terméke, a DELTA-MS DRAIN azonban nemcsak szigetelésvédő, hanem vízelvezető réteg is egyben: szigetelésvédelem és vízelvezetés egy termékkel, gazdaságosan!

Két réteg - egy komplett rendszer!

Míg a hagyományos dombornyomott lemezek domborulatai a bitumenes lemezbe nyomódhatnak, addig a DELTA-MS DRAIN domborulatai a föld felé néznek, ami csökkenti a vízszigetelésre nehezedő nyomást.
Hagyományos dombornyomott lemez beépítésekor a fal mellé érkező víz nehezen folyt el. A gyárilag a lemezre kasírozott geotextília megakadályozza a domborulatok közötti csatornák eliszaposodását, így a víz akadálytalanul jut el a dréncsőig.
Felfekvő felülete négyszer nagyobb, mint a hagyományos dombornyomott lemezeké, így jobb nyomáseloszlást biztosít. Szivárgókapacitása háromszor akkora (1,0 l/sm), mint amekkora a DIN 4095 szabvány szerinti elvezetendő maximális vízmennyiség lehet, kedvezőtlen talajviszonyok esetén. Nyomószilárdsága kifejezetten nagy (300 kN/m2), 4 mm magas, nyolcszögletű domborulatainak köszönhetően.

Fektetése gyors, egyszerű: tehát a DELTA-MS DRAIN nyújtja a legjobb megoldást pincefalak védelmére, az építtetőnek és a kivitelezőnek egyaránt!A DELTA® az Ewald Dörken AG bejegyzett védjegye.
Dörken Aktuell
Dörken Gmbh & Co. KG Dörken Gmbh & Co. KG