Länderauswahl:

Dörken GmbH & Co. KG

Het merk van de vakhandel voor kelder en dak.

Uitstekende producten, eerste klasse know-how en excellente service: met dit omvangrijk pakket heeft Dörken GmbH & Co. KG zich in een voorname marktpositie in Europa kunnen stellen.

Firmengelände Dörken, Herdecke Onder de merknaam DELTA® worden sinds meer dan 40 jaar kwalitatieve hoogwaardige producten vervaardigd, die steeds een maximum aan zekerheid, betrouwbaarheid en energiebesparing bieden.

Daarachter staat een internationaal onderneming met een team van zeer gemotiveerde mensen.

Dörken GmbH & Co. KG is een zelfstandige dochtervennootschap van Ewald Dörken AG en stelt ongeveer 600 medewerkers te werk.

Tot het programma behoren dakfolies met systeemtoebehoren, grondmuurbescherming- afdichtings- en drainagesystemen, afdek- en steigerzeilen evenals tuin- en vijverfolies.

De in Herdecke geproduceerde bouwfoliën worden aan de man gebracht via de bouwhandel. In het buitenland worden ze via dochterondernemingen in Zwitserland, in Frankrijk, in de Benelux, Italië, Hongarije, Tschechië en in Slowakije verdeeld. De canadese Dörken-dochter heeft een eigen productie, die noppenbanen voor de noord-amerikaanse markt produceert. In andere landen werkt de onderneming grotendeels sedert vele jaren met verkoopspartners. Het exportaandeel ligt nu bij 33 procent.


DELTA® is een gedeponeerd commercieel merk van de Ewald Dörken AG